Word vrijwilliger op Zanzibar

Kawa Training Center werkt zoveel mogelijk met lokale krachten. Helaas ontbreekt het op Zanzibar momenteel nog aan voldoende gekwalificeerde docenten.

Op dit moment zijn we voor het Café Blue / Kawa Kitchen project hard op zoek naar iemand die een gecombineerde functie kan vervullen om de start up van Café Blue als sociale catering onderneming tot een succes kan maken in combinatie met het trainen van lokaal personeel om studenten keukenvaardigheden (basic cooking skills) in theorie & praktijk uit de doeken te kunnen doen.

Verder is het de bedoeling de studenten kennis te laten maken met een gezonde leefstijl en verantwoorde voeding. Ook hier is nog een positie beschikbaar.

Kawa Training Center en onze stichting zoeken daarom getalenteerde vrijwilligers die een aantal maanden op Zanzibar les willen komen geven en hun expertise willen delen. Mensen met gezond verstand en creativiteit die kennis fantasievol en met veel geduld en gevoel voor humor kunnen overbrengen. In ruil biedt KTC u een geweldig interessante en leerzame ervaring op een prachtig eiland, waar u werkt met fantastische studenten en collega’s en vrienden maakt voor het leven.

Indien u meer wilt weten over de mogelijkheden kunt u hier contact opnemen

Wij zeggen er bij voorbaat bij dat we de reis- en verblijfkosten helaas niet kunnen vergoeden.