Doneren

Panda Juu beschikt over de ANBI-status. Dit betekent dat er fiscaal voordeel genoten kan worden bij geven, schenken of nalaten aan onze stichting.

Op de website van de Belastingdienst leest u hier meer over.

Onderstaand de verschillende thema’s / projecten waar we op dit moment voor werven.

Door gebruik van de QR-code of betaallink te maken, wordt uw bijdrage direct passend ge-oormerkt.

Hier treft u verschillende mogelijkheden:

Sponsorbijdrage lesgeld

Kawa Training Center biedt onderwijs aan studenten waarvan een groot deel onder de armoedegrens leeft en wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Via de onderstaande QR-code of dit betaalverzoek kunt u zelf kiezen met welk bedrag u iemand op weg wil helpen. 

Indien u ons ook per mail informeert (info@pandajuu.nl), kunnen we u ook persoonlijk aan een student koppelen.

 

Vluchtcompensatie

Wilt u een vlucht compenseren, dan is het ondersteunen van het Outdoor Classroom / Bufferzone Masingini Forest NP misschien wel wat voor u.

Via de onderstaande QR-code of dit betaalverzoek kunt u zelf kiezen met welk bedrag u uw vlucht wenst te compenseren.

De bijdrage wordt automatisch met “Vluchtcompensatie” gekenmerkt en vervolgens doorgezet naar het Outdoor Classroom / Bufferzone Masingini Forest NP – project.

De link & QR-code zijn geldig t/m  4 juni 2025 en kunt u vaker gebruiken.

Voor een indicatie treft u hier de tabel CO2 emission and compensation price per destination van KLM met de CO2-emissie en compensatiebedrag voor een groot aantal bestemmingen vanaf Amsterdam.

Sinds mei 2023

Nu gratis Panda Juu & Kawa Training Center steunen d.m.v. SponsorKliks 🥳

In het kort:

Bij online aankopen of als u een tripje boekt, vragen wij u dit via SponsorKliks te doen door SponsorKliks in uw webbrowser te installeren.

Klik hier om de Chrome versie te installerenDat kan in Google Chrome en in Microsoft Edge

of door hieronder op het SponsorKliks logo te klikken

het openen van de pagina kan even duren

  1. Klik vervolgens op het ? rechtsboven
  2. Typ Panda Juu als sponsordoel
  3. Selecteer Stichting Panda Juu – Training for Change

Kies nu de betreffende winkel waar u toch al een bestelling wilde plaatsen.

Hiermee wordt er een deeltje van uw aankoopbedrag geheel anoniem overgemaakt naar Panda Juu, waarmee de projecten van KTC op Zanzibar gesteund worden.

Let op! Boeken uitgezonderd, per wet geldt er in Nederland een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Uitgebreide informatie op SponsorKliks

Update mei 2023

Op dit moment zijn we bezig met fondsenwerven voor de Outdoor Classroom / Bufferzone Masingini Forest NP.  Meer informatie is hier te vinden. Een “Project Agreement” met een grote partij is inmiddels getekend, waardoor het project met een flink stuk extra land en meer activiteiten uitgebreid zal worden. Het project gaat hoe dan ook door, maar er zijn 20% aan aanvullende donoren, sponsoren en eigen bijdrage nodig.

Via de onderstaande QR-code of dit betaalverzoek kunt u zelf kiezen met welk bedrag u wilt helpen en wordt de bijdrage automatisch met “Outdoor Classroom” gekenmerkt.

 

De laatste financieringsronde van het Café Blue / Kawa Kitchen 2021-2023 programma is afgerond. Meer informatie vindt u hier: Café Blue / Kawa Kitchen

Met wat drempels hier en daar kunnen we stellen dat het project overall een succes is. Er zijn flink wat hospitality studenten die ervaring op hebben kunnen doen en nu een stuk steviger in hun schoenen staan.

Wilt u Cafe Blue ook dit jaar ondersteunen zodat de volgende lichting studenten op meer locaties promotie-activiteiten neer kunnen zetten om bekendheid te geven aan Café Blue?

Uw donatie zal voor standhuur, transport en ingredienten ingezet worden en is van harte welkom via de onderstaande QR code of dit betaalverzoek en wordt automatisch als “Café Blue” gekenmerkt.

Tot slot werven we voor “Satellite Stations voor Café Blue & Blue Bikes Bike Rental & Tours”

In het heel kort

  • 4 locaties: verspreid over het eiland 
  • 8 social enterprises: werkgelegenheid & stage mogelijkheden realiseren voor (oud-) studenten
  • rondje Zanzibar: ontwikkelen duurzaam toerisme & community development in de regio’s waar de studenten vandaan komen.

Om dit project vliegend van start te laten gaan, zijn we alvast aan het werven geslagen en kunt u steunen via de onderstaande QR-code of dit betaalverzoek en wordt automatisch als “Satellite Stations” gekenmerkt

Voor een “gewone” overschrijving, hierbij het rekeningnummer: NL45 RABO 0176 978461 t.n.v. Stichting Panda Juu.

Voor vragen over de mogelijkheden onze stichting financieel te ondersteunen, kunt u altijd contact opnemen: info@pandajuu.nl